Schade expertise bij jou in de buurt

Autoschade en de bijhorende administratieve rompslomp is vervelend. De herstelling en de opvolging van jouw volledige schadedossier nemen wij dan ook volledig van jou over. Zo kan je zo snel mogelijk terug zorgeloos de weg op.

Contact

Wij beheren jouw schadedossier van A tot Z

Zit je met vragen over het ongeval of over het herstellen van de schade? Onze medewerkers staan steeds voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wist je dat Garage Deboo erkend schadehersteller is voor de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen? Door te kiezen voor Garage Deboo als erkend hersteller kan je bij sommige verzekeringsmaatschappijen een korting op de vrijstelling krijgen. Informeer hier zeker naar.

Contact

Wat te doen bij autoschade?

1

Europees aanrijdingsformulier invullen

Bij een ongeval met een andere partij is het belangrijk dat je het Europees aanrijdingsformulier steeds zo correct mogelijk invult en laat ondertekenen door jezelf en de eventuele tegenpartij.

2

Jouw verzekeraar contacteren

Breng jouw verzekeraar op de hoogte van het schadegeval en en geef onmiddellijk ook de keuze van carrosserie en locatie door. Zo kan je garage Deboo als hersteller doorgeven.

3

Is jouw wagen nog mobiel?

Nee? Contacteer de pechbijstand via jouw verzekering.
Ja? Kom dan gewoon bij ons langs, zonder afspraak, zodat wij een schadedossier kunnen opstellen. Onze mensen doen de nodige vaststellingen en zorgen voor een offerte. Vervolgens kan je een afspraak maken voor de herstelling.

Waarom kiezen voor Garage Deboo?

Bij Garage Deboo staan we garant voor topkwaliteit, uitstekende service en een persoonlijke ontvangst. Met onze deskundigheid op het gebied van schadeafhandeling stellen we een uitgebreid dossier voor je samen, inclusief gedetailleerde foto’s en een overzichtelijk bestek via Winformex.

Wij streven ernaar je administratieve lasten tot een minimum te beperken. Indien nodig regelen wij alles direct met jouw makelaar of verzekeringsmaatschappij. Gedurende de reparatieperiode bieden we bovendien een gratis vervangwagen aan, zodat je altijd mobiel blijft.

Na de reparatie ondergaat jouw voertuig een grondige wasbeurt, waardoor het weer schittert als nieuw.

Contact

Onze carrosserie diensten

Bariseau Mottrie is een multimerken carrosserie en is specialist voor ieder type schade aan jouw auto. Van traditionele tot smart herstellingen.
Ontdek hieronder waarvoor je allemaal bij ons terecht kan.

Uitdeuken zonder spuiten

Lakwerk

Velgen herstellen