Beheer je fleet met Garage Deboo

Onze dienstverlening voor professionals

Wanneer je bedrijf meer dan één bedrijfswagen heeft, wordt het zorgvuldig beheren van het wagenpark essentieel. Benut je alle fiscale optimalisatiemogelijkheden volledig? Overweeg je om je wagenpark te verduurzamen? En niet in de laatste plaats: ben je zeker dat je de meest voordelige prijs betaalt?

Maak een afspraak met de Fleet Advisors van Garage Deboo en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij alles wat met fleet management te maken heeft.

Maak een afspraak Ontdek onze merken

Voor zelfstandigen, fleet managers en bedrijfsleiders.

Er zijn tal van overtuigende redenen om Garage Deboo als jouw mobiliteitspartner te kiezen. Naast een uitgebreid assortiment personenwagens en bestelwagens in elk segment, geniet je ook van de beste service in West-Vlaanderen.

Ben je een werknemer op zoek naar een bedrijfswagen? Neem dan een kijkje in ons aanbod.

Garage Deboo, jouw perfecte fleet partner

Prijs-kwaliteit, daarvoor staan wij bekend in onze regio. Dankzij onze focus op duurzame mobilititeit, de gespecialiseerde kennis van onze fleet advisors en onze selectie van hoogwaardige merken zoals bijvoorbeeld Opel, Alfa Romeo, Jeep, Fiat en  Fiat Pro.

Contacteer ons

De beste prijs-kwaliteit van West-Vlaanderen

In ons gamma vind je personen- en bestelwagens in verschillende prijsklassen en formaten, met elektrische motor, verbrandingsmotor of hybride modellen. Samen met onze Fleet Advisors stel je je wagenpark samen volgens je behoeften. Je krijgt advies rond alle mogelijkheden qua mobiliteit en fiscaliteit. Zo ben je er zeker van dat je precies krijgt wat je nodig hebt en ook enkel daarvoor betaalt.

Contacteer ons

Groot aanbod elektrische voertuigen

Stoom je onderneming nu al klaar voor de mobiliteit van de toekomst. Vanaf 2026 genieten enkel emissievrije voertuigen van belastingvoordelen. Met een ruim assortiment aan elektrische voertuigen ben je bij ons aan het juiste adres voor de vergroening van je wagenpark.

Mobiliteitsadvies op maat van jouw bedrijf

Mobiliteit is veel meer dan een bedrijfswagen alleen. Daarom krijg je van ons ook advies rond je huidige fleet en je toekomstplannen. Bij onze Fleet Advisors kan je terecht met alle vragen over de financiering van je wagenpark, elektrisch rijden, duurzame mobiliteit en alle infrastructuur die daarbij hoort.

Maak een afspraak

Fiscaal advies voor een geoptimaliseerd wagenpark

Vanaf 2026 komen enkel elektrische (emissievrije) wagens in aanmerking voor fiscale voordelen. De Fleet Advisors van Garage Deboo begeleiden je doorheen de jungle van veranderende wetgeving en helpen je aan een fiscaal geoptimaliseerde fleet.

Maak een afspraak

Financiering

Een belangrijke factor in je keuze van fleetvoertuigen is de manier van financieren. Onze Fleet Advisors helpen je de meest voordelige formule (zoals bijvoorbeeld leasing of renting) uitkiezen en zorgen voor een feilloze administratieve afhandeling van je contract.

Contacteer ons

Erkend Business Center voor Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth, Fiat Pro en Opel. 

Garage Deboo is voor zowel Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Fiat Pro, Jeep en Opel een erkend Business Center. Bij ons ben je als bedrijf dus aan het juiste adres. Dankzij onze verschillende merken vind je bij ons zeker een voertuig dat bij jouw onderneming past.

Ontdek onze merken

Jouw persoonlijke Fleet Advisor bij Garage Deboo

Ontmoet onze mobiliteitsspecialisten! Geen mobiliteitsvraagstuk is te ingewikkeld, zij vinden altijd de ideale oplossing. Op maat gemaakt voor de behoeften van jouw bedrijf, fiscaal geoptimaliseerd en gefinancierd volgens de meest voordelige formule.

Wat je ook wilt weten over fleet management, wij brengen je in de juiste richting.

Bryan
Fleet Advisor regio Brugge

Kris
Fleet Advisor regio Brugge

Garage Deboo doet méér voor jouw bedrijf

Wij zorgen ervoor dat je onder de indruk bent voor, tijdens en na de aankoop van jouw bedrijfswagen.

Beleef jouw nieuwe wagen

Bij Garage Deboo vinden we het belangrijk dat je niet enkel offertes en uitleg krijgt, maar dat je jouw nieuwe wagen ook echt kan beleven. Wij voorzien testritten op jouw bedrijf of in onze vestigingen.

Contacteer ons

Bestelwagens op maat van jouw bedrijf

Bestelwagens bestaan er in alle maten en kleuren. Daarom is advies over het juiste product voor jouw zaak superbelangrijk. Wij kunnen alle bestelwagens aangepast aan jouw wensen leveren.

Je kan bij ons terecht voor…
…professioneel advies over bestelwagens en hun fiscaliteit.
…onderhoud en herstelling van bedrijfswagens.
…ombouw en inrichting van bestelwagens.

Service na verkoop

Na de aankoop van jouw bedrijfswagen staat ons team elke dag met de glimlach voor je klaar om jou een uitmuntende service te bieden.

  • Service op maat van jouw bedrijf
  • Eigen carrosserie afdeling voor reparaties
  • Uitgebreid vervangwagenpark